Prof21 premiat cu locul I la Gala Fondurilor Structurale, secțiunea educație și formare profesională

Postat la 20 decembrie 2017 de Oana Marin în categoria ȘtiriProf21 premiat cu locul I la Gala Fondurilor Structurale, secțiunea educație și formare profesională


Pe 18 decembrie 2017, la București, Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group au organizat cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale. Gala este parte a campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!” un proces interactiv de descoperire, împărtășire și apreciere a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene.

Cele 129 de proiecte înscrise au fost evaluate de un juriu format din profesioniști și personalități din fiecare dintre cele 8 domenii ale Galei Fondurilor Structurale. La fiecare secțiune au fost acordate câte 3 premii, marii câștigători fiind răsplătiți și cu o vizită de studiu la Bruxelles, la Comisia Europeană, oferită de Reprezentanța Comisiei Europene în România. 

Proiectul Dezvoltarea abilităților de viață ale tinerilor în contextul dezvoltării durabile (Prof21) a obținut premul I la secțiunea „Școala face omul OM” (secțiune dedicată proiectelor din domeniul educației și formării profesionale).

Alături de Prof21, au mai fost premiați la această secțiune:

Premiul al II-lea:  Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași - proiect „100 de inimi pentru 100 de copii”. Formarea specialiștilor în domeniul cardiologiei pediatrice pentru un act medical de calitate cu scopul îmbunătățirii calității vieții”

Premiul al III-lea: Universitatea Danubius din Galați - proiect „Dezvoltarea sistemului european de management al calificărilor universitare și valorificarea competențelor informale – „UNI4-4”.

 

Vă invităm să consultați în întregime comunicatul de presă pe stiriong.ro
 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.