Curs Aspire for Teachers

Postat la 4 august 2016 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriCurs Aspire for Teachers


Aspire for Teachers este un program pedagogic inovativ, de cinci zile, pentru invatatori si profesori de gimnaziu din scolile publice. Programul isi propune sa aduca impreuna cei mai talentati pedagogi din Romania si America pentru a preda tehnici educationale si de motivare a celor mici, pregatindu-i pentru provocarile secolului 21 din punctul de vedere al cunostintelor, caracterului și abilitatilor. Vezi mai multe detalii aici 
 
Curicula Aspire for Teachers se centreaza pe definitia educatorului modern si pe tehnicile didactice cu impact ridicat asupra elevilor. Se va discuta despre axiomatica valorilor în educație, competențele educaționale pentru secolul 21, modele de lucru eficiente si cele mai relevante strategii didactice aplicate astazi cu success de educatori de valoare romani si americani. Vezi pagina online a cursului.

Cui se adreseaza?

  • 40 de invatatori si profesori de scoala gimnaziala din sistemul public romanesc
  • Ideal cu experienta intre trei si zece ani de predare
  • Oameni pasionati de meseria lor, care pun accent pe interesele și nevoile elevilor mai presus de orice
  • Vizionari, inteleg ca aptitudinile si atitudinile elevilor deprinse in scoala trebuie sa tina pasul cu cerintele secolului 21
  • Cu dorinta de a se dezvolta continuu, cu initiativa si creativitate, atat in cadrul scolii cat și in afara

 
Daca esti interesat sau stii pe cineva cu profilul Aspire for Teachers, aplica aici  Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor 12 august 2016.
 

Cand?
Intre 28 august și 2 septembrie
 
Unde?
Poiana Brasov, Ana Hotels Sport
 
De ce?
Pentru a descoperi cele mai inovative si eficiente metode de predare si interactionare cu elevii, cuplate cu suport si mentorat. Pentru a te conecta cu cei mai interesanti pedagogi si speakeri de valoare din Romania si America. Pentru ca dorim sa descoperim, dezvoltam si conecta urmatoarea generatie de profesori lideri din Romania.

Ce cost presupune programul?

Programul pilot este gratuit; singurul cost suportat de participant este cel de transport pana la locul evenimentului.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.