Granturi pentru licee!

Postat la 20 iulie 2016 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriGranturi pentru licee!


S-a lansat Proiectul privind învățământul secundar din Romania (“Romania Secondary Education Project” sau ROSE)! Principala componentă a proiectului are ca beneficiari elevii și cadrele didactice din aproximativ 1200 de licee de stat cu performanțe scăzute. Acestea reprezintă circa 84% din totalul liceelor de stat!

ROSE este finanțat printr-un împrumut de 200 de milioane de euro, acordat de Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și va fi implementat în intervalul 2015 - 2022. Implementarea este coordonată de Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice (MENCS), prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Atenție! In vederea participării la schema de granturi, liceele eligibile trebuie să transmită către UMPFE o scrisoare de intenție, până la data de 27.07.2016!

Scrisoarea de intenție, semnată și stampilată, poate fi transmisă prin poștă, pe fax, la numărul 021. 305.59.89, sau prin e-mail, la adresa:[email protected]. Pentru informații suplimentare vă rugăm să utilizați datele de contact menționate anterior."

Atât lista liceelor eligibile, cât și modelul scrisorii de intenție sunt disponibile aici: http://proiecte.pmu.ro/web/guest/rose (coloană dreapta). 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.