Percepția persoanelor LGBT în liceele din România

Postat la 25 noiembrie 2015 de Oana Marin în categoria ȘtiriPercepția persoanelor LGBT în liceele din România


Asociaţia ACCEPT, vă invită să participați la cercetarea din cadrul proiectului “E timpul pentru combaterea discriminării LGBT în liceele din România!”, prin care se urmărește:

  • identificarea percepţiilor şi atitudinilor tinerilor din ciclul liceal faţă de persoanele LGBT (lesbiene, gay, bisexuale şi transgender)
  • descrierea experienței educațională din perspectiva siguranţei personale a elevilor LGBT în România, pornind de la experiența profesională a cadrelor didactice implicate în activități educaționale în licee. 

Completând acest chestionar veți contribui la o mai bună înțelegere a rolului pe care îl joacă cadrele didactice în combaterea discriminării LGBT în liceele din România şi la dezvoltarea de programe eficiente pentru combaterea discriminării. 

Chestionarul este aplicat în cadrul acestui demers de cercetare şi nu colectează informaţii cu caracter personal. Orice informaţii furnizate privind situaţii de discriminare sau violenţă sunt strict confidenţiale, anonime şi vor fi utilizate exclusiv pentru realizarea unei analize generale cu privire la percepţiile şi atitudinile care există în mediul liceal faţă de persoane LGBT.

Pentru a participa in calitate de cadru didactic, accesaţi următorul link:
http://www.sogosurvey.com/k/RQsTXVXWsTsPsPsP 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.