Octombrie este

Postat la 7 octombrie 2015 de Cristiana Bucureci (Bobârnac) în categoria ȘtiriOctombrie este "Luna Prof21"!


Luna aceasta, aplicăm metoda lui Gandhi… 200 de profesori, membri ai comunității Prof21, am ales să fim noi înșine Schimbarea pe care dorim să o vedem în sistemul de educație!

Deci, acțiune!

În septembrie, în cadrul unor atelierele de planificare participativă desfășurate în toată țara, am conceput o paletă de activități educaționale inovatoare, menite să formeze în rândul elevilor noștri o serie de abilități de viață, indispensabile în contextul unei societăți complexe și imprevizibile, precum cea de astăzi. Gândirea critică, gândirea prospectivă, gândirea sistemică, capacitatea de a-și clarifica propriilor valori, autocunoașterea, fac parte dintre abilitățile de care tinerii au nevoie pentru a se dezvolta armonios, ca persoane, și pentru a contribui, ca cetățeni responsabili, la dezvoltarea durabilă a comunităților în care trăiesc.

De-a lungul acestei luni, realizăm efectiv activitățile educaționale planificate. Aceste activități lansează Schimbarea în cele aproximativ 200 de școli și licee în care ne desfășurăm activitatea de cadre didactice!

Prin urmare, in octombrie, nu avem doar o singură zi a noastră (5 octombrie, Ziua Mondială a Educației), ci întreaga lună! Vreți să vedeți rezultatele implicării nostre? Urmăriți-ne pe www.prof21.ro si pe pagina https://www.facebook.com/prof21.ro

Pentru posturile referitoare la 'Luna Prof21', utilizati #‎LunaProf21

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.