Dezbatere Prof21

Postat la 23 septembrie 2015 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriDezbatere Prof21


Vă invităm să participați la dezbaterea cu tema «Comunitățile de practică din domeniul educației - Punți de dialog» organizată de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Asociația REPER21. Dezbaterea va avea loc în Bucureşti, în data de 29 septembrie 2015 (marți), în intervalul orar 15.00 – 18.30, la sediul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile din Str. Nerva Traian, nr.21, sector 3, București.


Evenimentul este prilejuit de lansarea Comunității Prof21! Aceasta este formată din 1062 de cadre didactice de la nivelul primar, gimnazial și liceal din mediul urban și rural care au luat parte la cursurile „Dezvoltarea abilităților de viață în contextul dezvoltării durabile” organizate în cadrul proiectului Prof21. Misiunea comunității Prof21 este de a deveni un «liant» între absolvenții cursului din diferitele regiuni ale țării. Comunitatea Prof21 va susține circulația ideilor, schimbul de bune practici și inițiativele comune pentru a încuraja integrarea concretă și eficientă a celor două abordări inovatoare – dezvoltarea abilităților de viață (DAV) și educația pentru dezvoltarea durabilă (EDD) – în activitățile pedagogice pe care cadrele didactice le desfășoară în propriile școli. 

Pornind de la experiența Comunității Prof21, în cadrul dezbaterii ne propunem să împărtășim inițiative, experiențe și bune practici de colaborare între diverși actori din domeniul educației si, totodată, să ne coordonăm eforturile de dezvoltare a sistemului educațional și să explorăm punți de legătură și colaborare între diversele comunități de practică pe care le dezvoltăm.

Agenda evenimentului

Participarea la eveniment se poate realiza doar în limita numărului de locuri disponibile. 

Pentru a vă înscrie, vă rugăm sa ne transmiteți intenția dvs. de a participa pe adresa de e-mail [email protected] împreună cu datele de contact (Nume, organizație/instituție, funcție și nr. de telefon) și vom reveni cu un răspuns catre dvs. în cel mai scurt timp posibil. 

Mulțumim!
Echipa Prof21

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.