Rezultatele selecției vor fi publicate luni, 23.03.2015

Postat la 20 martie 2015 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriRezultatele selecției vor fi publicate luni, 23.03.2015


Luni, 23 martie 2015, vor fi publicate pe platforma Prof21.ro rezultatele selecției pentru seria 3 de cursuri cu tema Abilități de viata în contextul dezvoltării durabile, cursuri ce se vor desfășura în perioada 15 aprilie-14 iunie 2015 în Prahova, Miercurea Ciuc, Bacău, Timișoara, și Craiova.
În cadrul acestui apel de selecție s-au primit aproximativ 1000 aplicații. Toți cei care au aplicat vor primi un e-mail de informare cu privire la rezultatul procesului de selecție.


Cursurile se adresează unui număr total de 1060 de cadre didactice, exclusiv profesori și profesori consilieri școlari, care își desfășoară activitatea la o școală acreditata MEN, la nivel de învățământ gimnazial / liceal / profesional și tehnic. Cursurile urmăresc dezvoltarea competențelor cadrelor didactice de a elabora și implementa în cadrul orelor de curs sesiuni și proiecte educaționale pentru dezvoltarea abilităților de viață ale copiilor și tinerilor în contextul dezvoltării durabile. Cursurile se vor finaliza cu obținerea unui atestat de formare continuă a personalului didactic și dobândirea unui număr de 20 de credite profesionale transferabile. 
Până în acest moment au fost formate peste 430 cadre didactice.

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.