S-a încheiat prima sesiune de înscrieri pentru curs!

Postat la 29 octombrie 2014 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriS-a încheiat prima sesiune de înscrieri pentru curs!


Marţi, 28 octombrie, a fost ultima zi de înscrieri pentru prima sesiune de cursuri Prof21 cu tema „Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile” ce se vor desfăşura în perioada 14 noiembrie 2014 - 8 februarie 2015.

Numărul de aplicaţii primite depăşeşte 2500! Mulţumim celor înscrişi pentru interesul arătat faţă de cursul Prof21! Rezultatele selecţiei vor fi făcute publice până cel târziu la data 04 noiembrie 2014 pe următoarele pagini web: www.fdsc.ro si www.prof21.ro. Ulterior comunicării rezultatelor, participanţii selectaţi vor fi invitaţi să transmită pe e-mail, în format scanat documentele de înscriere (Carte de Identitate, Certificat de Căsătorie, Certificat de Naştere, diploma de licenţă, adeverinţă din partea unităţii şcolare - CLICK AICIcontract de formare-CLICK AICI) şi să le predea în original unui reprezentant din partea organizatorilor într-o locaţie si la o dată care va fi comunicată persoanelor selectate.

Următorul apel la înscrieri pentru cea de-a doua sesiune de cursuri se va lansa spre finalul lunii noiembrie. Locaţiile vizate sunt: Bucureşti (participanţi din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman şi Argeş), Timişoara (participanţi din Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara), Cluj Napoca (participanţi din Cluj, Alba, Mureş) şi Sibiu (participanţi din Sibiu, Vâlcea, Gorj).

 

Proiectul “Dezvoltarea abilităților de viață a tinerilor în contextul dezvoltării durabile” (POSDRU/157/1.3/S/141511) îşi propune să îmbunătăţească competenţele profesionale pentru cele 1060 de cadre didactice, prin participarea la programe de formare continuă de calitate, bazate pe educaţia pentru dezvoltarea durabilă şi metodele inovative ale educaţiei nonformale, care să permită dezvoltarea abilităţilor de viaţă ale elevilor din învăţământul preuniversitar.

Mai multe informaţii despre proiect si organizaţiile partenere pot fi consultate AICI.

 

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.