Lista finală a unităţilor de învăţământ ce vor elabora, testa și revizui materiale pedagogice

Postat la 9 octombrie 2014 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriLista finală a unităţilor de învăţământ ce vor elabora, testa și revizui materiale pedagogice


COMUNICAT din data de 09.10.2014

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, în calitate de beneficiar, împreună cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația REPER21, în calitate de parteneri, vă mulțumește pentru atenția și interesul arătate față de selecția a 6 unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor, în vederea elaborării, testării și revizuirii de materiale pedagogice specifice.

În perioada 2-3 octombrie 2014, conform calendarului pentru selecția a 6 unități școlare în vederea elaborării, testării și revizuirii de materiale pedagogice specifice în domeniul abilităților de viață și dezvoltării durabile, din Anunțul de selecție nr. 840 / 04.09.2014, realizat în cadrul proiectului « Dezvoltarea abilităţilor de viaţă a tinerilor în contextul dezvoltării durabile », cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/1.3/S/141511) nu s-au înregistrat contestaţii la sediul CJRAE BH.

Ca atare, publicăm lista celor 6 unități de învățământ desemnate ca fiind câștigătoare în acest sens, cu precizarea că trei unități de învățământ vor avea ca principală atribuție testarea pe parcursul semestrului al doilea, din anul școlar 2014 – 2015, a metodologiei de aplicare a CDȘ - ului ,,Dezvoltarea abilităților de viață” la gimnaziu și trei unități de învățământ vor avea ca principală atribuție, testarea recomandărilor metodologice de aplicare a unui CDȘ nou ,,Competențe pentru dezvoltarea durabilă” la liceu.

NR. CRT.

Unitatea de învăţământ

Cadre didactice desemnate

Nivelul de învăţământ la care se efectuează testarea de materiale pedagogice

Precizări

1.

Colegiul Naţional

 ,,Emanuil Gojdu” Oradea

Mincic Mihaela Iudita

Ola Ramona

gimnaziu

Admis

2.

Liceul Vocaţional Pedagogic “Nicolae Bolcaş” Beiuş

Stoiţa Nicoleta Elena

Rotar Dorin Mircea

gimnaziu

Admis

3.

Şcoala Gimnazială ,,Dacia” Oradea

Trifa Claudia

Popa Delia Monica

gimnaziu

Admis

4.

Liceul Teoretic

 “Lucian Blaga” Oradea

Mada Bianca Ioana

Iova Delia Dorina

liceu

Admis

5.

Liceul Teoretic

“Onisifor Ghibu” Oradea

Belbe Ionela

Luncan Ioana-Alina

liceu

Admis

6.

Colegiul Tehnic

”Traian Vuia” Oradea

Corodeanu Alice Liliana

Urs Marcela Andrea

liceu

Admis

 

Echipa proiectului apreciază eforturile tuturor școlilor și cadrelor didactice care și-au depus candidatura! De asemenea, vă asigurăm de colaborarea noastră în viitoarele activităţi cu caracter educaţional implementate de unitatea noastră, inclusiv în cadrul cursurilor de formare profesională ocazionate de acest proiect.

Cu stimă,

Director CJRAE BH,

Manager de proiect,

Simina-Maria Hinț

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.