Rezultatul selecţiei unităţilor de învăţământ ce vor elabora, testa și revizui materiale pedagogice

Postat la 1 octombrie 2014 de Asociaţia REPER21 în categoria ȘtiriRezultatul selecţiei unităţilor de învăţământ ce vor elabora, testa și revizui materiale pedagogice


COMUNICAT din data de 01.10.2014

Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor, în calitate de beneficiar, împreună cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația REPER21, în calitate de parteneri, vă mulțumește pentru atenția și interesul arătate față de selecția a 6 unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor, în vederea elaborării, testării și revizuirii de materiale pedagogice specifice în domeniul abilităților de viață și dezvoltării durabile.

Acest proces de selecție, derulat pe parcursul lunii septembrie 2014, este parte integrantă din proiectul « Dezvoltarea abilităților de viață a tinerilor în contextul dezvoltării durabile », cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/1.3/S/141511).

In cadrul competiției au fost primite un total de 21 de candidaturi de o calitate foarte bună, ceea ce a făcut dificilă departajarea acestora. Echipa proiectului apreciază eforturile tuturor școlilor și cadrelor didactice care și-au depus candidatura!

Anexăm lista celor 6 unități de învățământ selectate în acest sens, cu precizarea că trei unități de învățământ vor avea ca principală atribuție testarea pe parcursul semestrului al doilea, din anul școlar 2013 – 2014, a metodologiei de aplicare a CDȘ - ului ,,Dezvoltarea abilităților de viață” la gimnaziu și trei unități de învățământ vor avea ca principală atribuție, testarea recomandărilor metodologice de aplicare a unui CDȘ nou ,,Competențe pentru dezvoltarea durabilă” la liceu.

 

Cu stimă,

Director CJRAE BH,

Manager de proiect,

Simina-Maria Hinț

 

ANEXĂ LA COMUNICATUL DIN DATA DE 01.10.2014

Lista unităților de învățământ din județul Bihor selectate în cadrul proiectului « Dezvoltarea abilităților de viață a tinerilor în contextul dezvoltării durabile », cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU/1.3/S/141511), în vederea elaborării, testării și revizuirii de materiale pedagogice specifice în domeniul abilităților de viață și dezvoltării durabile.

NR. CRT.

Unitatea de învățământ

Cadre didactice desemnate

Nivelul de învățământ la care se efectuează testarea de materiale pedagogice

Precizări

1.

Colegiul Național

 ,,Emanuil Gojdu” Oradea

Mincic Mihaela Iudita

gimnaziu

Admis

2.

Liceul Vocaţional Pedagogic “Nicolae Bolcaş” Beiuş

Stoița Nicoleta Elena

gimnaziu

Admis

3.

Școala Gimnazială ,,Dacia” Oradea

Trifa Claudia

gimnaziu

Admis

 

Şcoala Gimnazială

“Oltea Doamna” Oradea

Hegeduș Cristina Antoaneta

gimnaziu

Rezervă

4.

Liceul Teoretic

 “Lucian Blaga” Oradea

Mada Bianca Ioana

liceu

Admis

5.

Liceul Teoretic

“Onisifor Ghibu” Oradea

Belbe Ionela

liceu

Admis

6.

Colegiul Tehnic

”Traian Vuia” Oradea

Corodeanu Alice Liliana

liceu

Admis

 

Colegiul Naţional

“Mihai Eminescu” Oradea

Șaupe Mirela Bogdana

liceu

Rezervă

 

Mențiuni:

Contestațiile se depun în perioada 2-3 octombrie 2014 pe email la adresa  [email protected]  și în format fizic la sediul CJRAE Bihor din Oradea, str. Ghe. Barițiu, nr. 9A, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Dacă școlile selectate doresc să se retragă din proiect, le adresăm rugămintea de a ne notifica în scris acest aspect până cel târziu în 8 octombrie 2014.

În data de 9 octombrie 2014, pe site-ul www.cjraebihor.ro , vor fi publicate listele finale, iar în 20 octombrie 2014, conform unei adrese oficiale care va fi transmisă ulterior, se vor semna la sediul CJRAE Bihor acordurile cu școlile selectate.

 

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul Prof21 si te vom tine la curent cu evenimentele importante.