Bucătăria ecologică

 
Sângeorgiu de Pădure, Mureș

În cadrul proiectului VIS - Viață inteligentă sănătoasă obiectivul nostru este de a crește interesul elevilor față de un stil viață sănătos. Elevii în prealabil investighează de unde provin legumele şi fructele de pe tarabe în piață respectiv în magazinele alimentare și realizează o „producţie proprie ecologică”. În atelierul AT prepară tipuri de gustări folosind reţetele cele mai sănătoase culese de ei. Ca rezultat  sandvișurile preg [...] vezi tot la despre »

Abilități vizate: Abilități practice   Autoîngrijire  

Metode folosite: Atelierul   Fă un pas înainte   Povestea din bucătărie  

Activitatea recentă

3 noiembrie 2019

Profesor utilizator

Bucătăria ecologică

În cadrul proiectului VIS - Viață inteligentă sănătoasă obiectivul nostru este de a crește interesul elevilor față de un stil viață sănătos. Elevii în prealabil investighează de unde provin legumele şi fructele de pe tarabe în piaț[...]

 

Nu mai exista înregistrări.
În cadrul proiectului VIS - Viață inteligentă sănătoasă obiectivul nostru este de a crește interesul elevilor față de un stil viață sănătos. Elevii în prealabil investighează de unde provin legumele şi fructele de pe tarabe în piață respectiv în magazinele alimentare și realizează o „producţie proprie ecologică”. În atelierul AT prepară tipuri de gustări folosind reţetele cele mai sănătoase culese de ei. Ca rezultat  sandvișurile pregătite în pauza mare au fost servite claselor: de VINETE care a fost servită în clasa a VI-a, cu pastă de CONOPIDĂ ce le plăcea celor din clasa a VIII-a.



Imprimă