Stil de viață sănătos

 
Sângeru de Pădure, Mureș

Obiectivul proiectului nostru (VIS - Viață inteligentă sănătoasă) este antrenarea a 25 de elevi în program de informare în vederea conştientizării importanţei alimentaţiei sănătoase, creşterea interesului faţă de modul de viaţă sănătos.De la nutriționist elevii au învățat despre stilul de viață sănătos: micul dejun să fie bogat în lactate, la pauza mare să mâncăm fructe, la prânz să mâncăm din belșug, snack de la ora 17 ca la englezi, ci [...] vezi tot la despre »

Abilități vizate: Abilități practice   Autoîngrijire  

Metode folosite: Biblioteca vie  

Activitatea recentă

3 noiembrie 2019

Profesor utilizator

Stil de viață sănătos

Obiectivul proiectului nostru (VIS - Viață inteligentă sănătoasă) este antrenarea a 25 de elevi în program de informare în vederea conştientizării importanţei alimentaţiei sănătoase, creşterea interesului faţă de modul de viaţă să[...]

 

Nu mai exista înregistrări.

Obiectivul proiectului nostru (VIS - Viață inteligentă sănătoasă) este antrenarea a 25 de elevi în program de informare în vederea conştientizării importanţei alimentaţiei sănătoase, creşterea interesului faţă de modul de viaţă sănătos.


De la nutriționist elevii au învățat despre stilul de viață sănătos: micul dejun să fie bogat în lactate, la pauza mare să mâncăm fructe, la prânz să mâncăm din belșug, snack de la ora 17 ca la englezi, cină ușoară, fără fructe cu 3 ore înainte de culcare.

Iar sfatul medicului era:
Să luăm totdeauna micul dejun ca să nu fim somnoroși respectiv incapabili de a concentra. Cel mai important este să avem în meniu ouă, pește, carne de pui, brânză, fructe, ulei de măsline, pâine neagră, muezli. Dar poate și mai important să bem zilnic 2 litri de lichide. Avem o formulă pentru a calcula masa ideală a corpului. Omul sănătos are energie suficientă pentru a face față cerințelor.

Imprimă